Smještaj

Villa Svilla luksuzni je objekt koji se sastoji od pet spavaćih soba i šest kupaonica te pruža potpuni komfor za 10 osoba.

Prizemlje je podređeno opuštanju. U velikom prostoru dominiraju kauč i 55” lcd televizor. U prizemlju se također nalazi i spavaća soba te dvije kupaonice od kojih je jedna u sklopu sobe.

Na prvom katu smještene su dvije spavaće sobe te dvije kupaonice. Svaka spavaća soba ima balkon s pogledom na more. Katom dominira južno orijentiran dnevni boravak s 40” LCD televizorom i kuhinja s blagovaonicom. U sredini prostorije nalazi se kamin na drva koji daje toplinu prostoru i čini ga idealnim za boravak onih koji žele mir i toplinu čak i hladnim zimskim danima.

Na drugom katu smještene su dvije spavaće sobe te dvije kupaonice. Svaka spavaća soba ima balkon s pogledom na more. Katom dominira južno orijentiran dnevni boravak s 40” LCD televizorom i velika kuhinja s blagovaonicom za šest osoba. U sredini prostorije nalazi se kamin na drva koji daje toplinu prostoru i čini ga idealnim prostorom za boravak onih koji žele mir i toplinu čak i hladnim zimskim danima.

Na krovu kuće nalazi se sunčalište popločeno egzotičnim drvom i u potpunosti skriveno od pogleda…

Sve sobe su u potpunosti klimatizirane i opremljene LCD televizorima.

Komentari su zatvoreni